Menu

TBM Bondsdag 8 oktober

TBM Bondsdag 8 oktober

Op zaterdag 8 oktober kwamen vanaf 9.30 uur, van allerlei clubs, jeugdspelers in de TBM leeftijd naar onze Rugbyvelden om wedstrijden te spelen in het kader van bondsdag TBM. Tijdens een bondsdag, die in heel Nederland wordt gehouden, is de bedoeling dat de TBM-ers (Turven, Benjamins en Mini's) speelervaring opdoen in toernooivorm.

Het weer speelde natuurlijk prima mee! Perfect voor lekker Rugbyen. Er werd deelgenomen door teams uit Amersfoort (RC Eemland), Groningen, Heerenveen, Drachten, Havelte, Dwingeloo en natuurlijk vanuit onze eigen Jeugd in Leeuwarden. Elk team van onze werd fanatiek gecoached door Pepijn bij de Turven, Aad bij de Benjamins en Edwin bij de Mini's. De Turven hadden een eigen team (er werd nog een Turf van Groningen toegevoegd), de Benjamins kregen een paar spelers van Drachten er bij en de Mini's speelden in combinatie met Drachten en Heerenveen. 

Er werden geweldig leuke en mooie wedstrijden gespeeld, de sfeer was prima en tegen 14.00 uur was alle jeugd doodop en moegespeeld. Het was een fantastische dag, hieronder een fotoimpressie:

8 okt 4

8 okt 3

8 okt 1

Last modified onzondag, 09 oktober 2016 10:23