Menu

Items filtered by date: oktober 2016

wedstrijden 15 en 16 oktober

Voor het komende weekend, staan de volgende wedstrijden op het programma:

Zaterdag 15 oktober 

TBM : geen wedstrijden

Cubs Fryslan 2 - Cubs Fryslan 1
11.00 uur, Drachten

Junioren Fryslan - NoordWest Junioren
12.00 uur, Drachten

RC the Bassets JU - Junioren Noord 
12.00 uur, Sassenheim

Colts Fryslan : geen wedstrijd.

Zondag 16 oktober

Greate Tryn - RC Eemland
13.00 uur, LEEUWARDEN

RC Zwolle - Greate Pier 1
14.30 uur, Zwolle

Alkmaar RUFC 2 - Greate Pier 2
13.00 uur, Alkmaar

Read more...

TBM Bondsdag 8 oktober

Op zaterdag 8 oktober kwamen vanaf 9.30 uur, van allerlei clubs, jeugdspelers in de TBM leeftijd naar onze Rugbyvelden om wedstrijden te spelen in het kader van bondsdag TBM. Tijdens een bondsdag, die in heel Nederland wordt gehouden, is de bedoeling dat de TBM-ers (Turven, Benjamins en Mini's) speelervaring opdoen in toernooivorm.

Het weer speelde natuurlijk prima mee! Perfect voor lekker Rugbyen. Er werd deelgenomen door teams uit Amersfoort (RC Eemland), Groningen, Heerenveen, Drachten, Havelte, Dwingeloo en natuurlijk vanuit onze eigen Jeugd in Leeuwarden. Elk team van onze werd fanatiek gecoached door Pepijn bij de Turven, Aad bij de Benjamins en Edwin bij de Mini's. De Turven hadden een eigen team (er werd nog een Turf van Groningen toegevoegd), de Benjamins kregen een paar spelers van Drachten er bij en de Mini's speelden in combinatie met Drachten en Heerenveen. 

Er werden geweldig leuke en mooie wedstrijden gespeeld, de sfeer was prima en tegen 14.00 uur was alle jeugd doodop en moegespeeld. Het was een fantastische dag, hieronder een fotoimpressie:

8 okt 4

8 okt 3

8 okt 1

Read more...

Rugby Memorial Event 3, 4 en 5 november

We zijn hard op weg naar 3, 4, en 5 november, het enorme evenement in het kader van herdenking van de 1e Rugby Interland in Nederland in 1916. Achter de schermen wordt er door verschillende organisaties en personen heel hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben. Van voldoende parkeerplaatsen tot onderkomen voor de teams uit Engeland en Schotland. Van eetgelegenheden tot voldoende toiletten... Aan alles moet worden gedacht. 

Via de volgende link kun je het totale programma bekijken:
http://rugbymad.nl/

Via de volgende link kun je tickets bestellen:
http://rugbymad.nl/tickets/

Het belooft een geweldig evenement te worden waar we als Rugby Greate Pier trots op zijn om dit te mogen hosten. 

Read more...

Cubs Fryslan 1 WINST

Vandaag, zondag 2 oktober, hebben de Cubs Fryslan 1 met dikke cijfers gewonnen van de Cubs Haarlem 3. Om 11.00 uur ving de wedstrijd aan nadat het team om 09.00 uur een Engels ontbijt naar binnen werkte.
ontbijt cubs
Verzorgd door een aantal enthousiaste ouders.

Uitslag van de wedstrijd was 119 - 0 waardoor onze Cubs op de 1e plaats in de competitie staan in hun poule. Het gaat erg goed met de Cubs van Greate Pier en de Wrotters, een echt topteam!!
stand cubs

Read more...
Subscribe to this RSS feed