Menu

Items filtered by date: februari 2016

Masterclass Open Spel

Hierbij de uitnodiging voor een Masterclass Open Spel, gegeven vanuit Rugby Nederland. Aanleiding voor de Masterclass is de behoefte om bij Rugbyclub Greate Pier op dezelfde manier het open spel te benaderen en meer aansluiting te vinden bij Rugby Nederland en de Rugby Academies.

Eric Voet, hoofd opleidingen van Rugby Nederland, zal de avond leiden. Naast alle trainers van Greate Pier zijn trainers van andere clubs uit het noorden van harte welkom. Het herenteam van Rugbyclub Greate Pier wordt gebruikt om training aan te geven.

We verwachten een mooie opkomst van belangstellende trainers. Op die manier kunnen we er een mooie, leerzame avond van maken.

Opgave kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Read more...

Survival Greate Tryn

Het damesteam van rugby club Greate Tryn heeft dit weekend een verdienstelijke comeback op de velden gemaakt.

Twee wedstrijden moesten de Trynnen spelen, dit terwijl de rugbysters voor een deel alleen op het trainingsveld hadden gestaan. De eerste wedstrijd tegen AAC ging prima. De noeste trainingen werden in het veld prima vertaald. Felle tackels, goede rucks en prima teamspel vertaalden zich niet in een overwinning, maar het was een genot om zoveel enthousiasme en vechtlust te zien.

Een 0-10 eindstand was het gevolg.

Ook in de tweede wedstrijd liet Greate Tryn zien uit het goede hout te zijn gesneden. Het goede spel werd doorgezet. Helaas gaf de routine bij de tegenstander de doorslag. Een 15-0 verlies was het gevolg. De dames van Leeuwarden mogen enorm trots zijn op deze teamprestatie. Een prestatie waarop zeker wordt verder gebouwd op weg naar een eigen team in de competitie.

Greate Tryn

Read more...
Subscribe to this RSS feed