Menu

Onderaan pagina opgeven!!

Onderaan pagina opgeven!!

Jaarlijks organiseren we meerdere introductiecursussen om geïnteresseerden de kans te geven de basisvaardigheden van rugby te leren. Dit doen we vier keer per jaar, namelijk in maart/april, mei, september en november. De cursussen zijn voor mannen èn vrouwen vanaf achttien jaar.

Zes trainingen
In zes trainingen leer je van een ervaren rugbyspeler de beginselen van rugby, zoals passen, tackelen en scrummen. Vind je het leuk? Dan kun je aansluiten bij de reguliere trainingen en meedoen aan wedstrijden.
De trainingen vinden plaats op dinsdagavonden en vrijdagavonden vanaf 20:00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. We beschikken over kleedkamers met douches en een kantine waar nagepraat kan worden.

De kosten zijn 15 euro, te voldoen op de eerste trainingsavond. Van ons krijg je dan een bitje. We vragen je wel stevige kleren en noppenschoenen mee te brengen. De introductiecursus sluiten we af met een feest.

De volgende introductiecursus vindt plaats in maart en april.

De trainingsdagen zijn:

Di: 21 maart
Vr: 24 maart
Di: 28 maart
Vr: 31 maart
Di: 4 april
Vr: 7 april

Aanmelden
Om mee te kunnen doen is het van belang je aan te melden. Wees er snel bij, want vol is vol. Aanmelden kan via het formulier onder deze tekst.

Nog geen 18?
Maar wil je wel graag rugbyen? Geen probleem, je kunt direct aansluiten bij de reguliere trainingen. Hier leer je de basisvaardigheden van het rugbyspel. Voor meer informatie over de leeftijdscategorieën en trainingstijden, klik hier (http://rugbyleeuwarden.nl/teaminformatie/jeugd).

Introductietrainingen

Naam(*)
Vul je naam in

Geboortedatum(*)
- - Vul je geboortedatum in

Geslacht(*)
Ongeldige invoer

Emailadres(*)
Vul een (geldig) emailadres in

Telefoonnummer(*)
Vul een telefoonnummer in

Vragen/opmerkingen
Ongeldige invoer

Anti-spamcode(*)
Anti-spamcode VerversOngeldige anti-spamcode

Versturen