Menu

Dames

Dames

Welkom op de teampagina van Greate Tryn

Het huidige team bestaat uit 12 enthousiaste dames en wordt vertegenwoordigd door meiden van 16 jaar tot dames van begin 40 en alles daartussen! Er zijn dames bij met aardig wat ervaring en dames die net spelen. Het leuke van rugby is dat het een sport is voor iedereen, dik, dun, lang, groot, klein, snel, minder snel, iedereen heeft een plek op het veld!

We zijn graag op het veld te vinden, maar de derde helft is ook belangrijk! De bar in ons nieuwe clubhuis is dan ook een geliefde plek waar we graag nog even na borrelen of met elkaar een wedstrijd kijken op BBC of RTL7.

KOM EENS MEEDOEN!
Natuurlijk willen we nog jaren van de leukste sport die er is genieten, dus we hebben altijd nieuwe stoere meiden en dames nodig. Lijkt het je leuk om een keer een training mee te doen? Je bent altijd welkom! Trek sportkleding aan en sportschoenen (het liefst met noppen) en je kunt direct meedoen. We trainen elke dinsdag en vrijdag om 20:00 aan de Langdeelstraat 4 (achter de grote AH XL en naast het politiebureau). Wil je eerst meer weten of aankondigen dat je een keert komt kijken, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijden en NK 7’s
Dit seizoen hebben we weer een eigen team in de competitie, we spelen in de vierde klasse
Via deze link: speelschema Greate Tryn , kun je alle wedstrijden die we gaan spelen komend seizoen bekijken.
Kom maar eens kijken! We spelen regelmatig thuis op onze eigen Arumer velden aan de Langdeelstraat in Leeuwarden

Geschiedenis
De dames van Greate Pier noemen zich al sinds de start van het damesrugby Greate Tryn. In 1979 kwamen de eerste dames bij de club en al gauw was er een heel competitieteam. Samen met andere clubs in het land vormde Greate Tryn de allereerste landelijke damescompetitie. Na 1984 is het echter stil rond het damesrugby in Leeuwarden. Vanaf 2005 zijn er weer dames actief bij de club en dat zal als het aan ons ligt nog lang zo blijven.

Mee trainen ??
Na het lezen van deze pagina sta je natuurlijk te popelen om rugby een keer uit te proberen. Neem dan gerust via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons op.

Give it a try! Come and play rugby with us!