Nieuwe leden: Sanne en Jill 🤩 In een wervelwind zijn ze bij ons gekomen: eerst introductietrainingen, toen het team wee…

Nieuwe leden: Sanne en Jill 🤩 In een wervelwind zijn ze bij ons gekomen: eerst introductietrainingen, toen het team weekend en ook gelijk hun eerste competitie! Super tof dat we deze enthousiaste dames mogen verwelkomen 💪🏉 Hopelijk mogen we snel weer van start 🤞 Onwijs enthousiast nieuw lid, Sanne schrijft:… “Ik ben net in Leeuwarden gaan wonen en wilde graag op een teamsport gaan, omdat ik van de gezelligheid hou, de winnaars mentaliteit van zo’n heel team (we gaan het samen doen!), daarnaast hou ik van contactsporten en ik wilde wat nieuwe mensen ontmoeten. Ik besloot rugby uit te proberen. Ik kreeg 3 introductietrainingen en was verkocht! De trainingen hadden echt een hele leuke opbouw met veel variatie. We deden alle basis dingen en maakten zo kennis met rugby. Na de 2e training kreeg ik een berichtje met de vraag of ik het leuk zou vinden mee te gaan op teamweekend. Zo kon ik een groot deel van het team leren kennen en kon ik de sport echt meemaken tijdens het toernooi! Op die manier kwam ik erachter of rugby echt wat voor mij was. Ik heb zo genoten dat weekend! Het hele team verwelkomde me heel enthousiast en voelde me echt meteen een deel van het team. Ik was enorm nerveus voor de eerste wedstrijd, maar al snel had ik het spel beter door en begon ik enthousiast te tackelen ;). Dit was blijkbaar opgevallen, want na het toernooi werd ik tot 1 van de 2 woman of the match gekozen!! Wat een ervaring hahaha 😉 Het leuke aan rugby vind ik het teamgevoel en er volledig voor gaan! Elke plek heeft weer hele andere kwaliteiten nodig waardoor iedereen wel een plekje vind! En natuurlijk is het tackelen onwijs leuk. Heb echt heel veel zin in aankomende wedstrijden!” Ben je ook nieuwsgierig naar ons team? Kom eens kijken of meetrainen! Stuur ons een DM voor meer info 📩 #rugby #damesrugby #damesrugbyleeuwarden #greatetryn #greatepier #ladiesrugby #womensrugby #rugbygirls #introduction #teammates #éénteamééntaak @rugbyclubgreatepier Foto: @jk_kaper