Facebook Bericht

Dit is Simone van Leeuwen, 46 jaar oud en zij speelt al vanaf 2004 bij de dames van Greate Pier! Geboren in de Meije (’t groene hart) en nu woonachtig in Hurdegaryp. Rugby is voor haar waardevol omdat:
“Rugby is echt een super sport is! Ik ben gecharmeerd van iedere positie met eigen tactiek maar vooral binnen de regels lekker fysiek bezig zijn, mag ik graag doen. Het teamgevoel is waar ik voor ga. Je bent er voor elkaar op, maar ook naast het veld. Inmiddels heb ik al met meer dan 100 meiden/dames gespeeld maar het blijft leuk om meiden enthousiast te maken voor de sport, een team te vormen en elke zondag op pad te gaan en lol te hebben. Ik mag weer lekker de wei in, zeg ik wel eens. Het mooie aan rugby is dat er voor iedereen (dik, dun, groot, klein, snel of langzaam) wel een plekje is die past. Uiteraard voor een ieder die tegen een stootje kan dan 😉” #iamgreatepier 💪

(Feed generated with FetchRSS)